Bestelwizard - AlfaNet

Bestelwizard


U bent een nieuwe klant

U kan door op onderstaande knop te klikken starten met uw bestelling in te geven. Tijdens de bestelprocedure krijgt u de kans om uw persoonlijke gegevens in te geven. Zodra de bestelling geplaatst werd ontvangt u van ons een e-mail met verdere instructies.

U bent een reeds klant

Er is in mijn.alfahosting een wizard voor onze bestaande klanten. Deze beschikt over enkele specifieke functies en het is aan te raden om als bestaande klant deze speciale wizard te gebruiken. Klik op onderstaande knop om naar mijn.alfahosting te gaan.

Domeinnaam

Bij een website hoort een adres wat men noemt een domeinnaam. Dat adres is uw identiteit op het web, zoals bijvoorbeeld Alfahosting.be. Een domeinnaam wordt steeds geregistreerd en gehuurd per jaar bij een erkend agent zoals AlfaHosting.

Bestellen

Hostingpakket

AlfaHosting levert kwalitatieve en betaalbare webhosting met ruime mogelijkheden voor zakelijk en persoonlijk gebruik. Wij maken gebruik van A-kwaliteit servers en netwerken. Dit garandeert een constante beschikbaarheid én een supersnelle verbinding.

Bestellen

VPS (Virtual Private Server)

Speciaal voor hen die meer nodig hebben dan een normaal hostingpakket.Het is een betaalbare oplossing voor particulieren en kleine bedrijven die nood hebben aan meer CPU geheugen voor hun site of aan speciale opties zoals SSH toegang, eigen IP-adressen,... .

Bestellen